nuod No Comments

Neem deel aan onze enquête…

Enquête Uw loopbaanmogelijkheden – Overgang naar niveau A

.

In april lanceren we een tweede enquête, die vragen bevat over de loopbaanmogelijkheden (of niet) binnen de FOD Financiën.

We zullen het onder meer hebben over de loopbaanmogelijkheden bij de FOD Financiën, de frequentie van de examens, de moeilijkheidsgraad ervan, de ondersteuning die de FOD biedt… Er zullen vragen worden gesteld over je laatste loopbaanexamen.

Een deel van deze enquête is gereserveerd voor personeelsleden die de afgelopen weken hebben deelgenomen aan een of meer vergelijkende selectie(s) (reeks 3) voor de overgang naar niveau A (of A2).

In dit deel wordt ingegaan op de periode voorafgaand aan de testen (termijn, omschrijving van de leerstof, enz.), de selectieproeven zelf (moeilijkheidsgraad, vragen, antwoordtermijn, enz.) en jouw gevoelens na de selectieproeven.

Het kost u maar een paar minuten om onze enquête in te vullen.

Om deel te nemen aan onze enquête klikt u op de onderstaande link:

Enquête Uw loopbaanmogelijkheden – Overgang naar niveau A

.

Uw deelname is belangrijk. Mis deze kans niet om uw stem te laten horen!

Als u collega’s kent die misschien ook graag willen reageren en die dit bericht misschien niet hebben ontvangen, geef het dan gerust door aan hen.

Wij verzekeren natuurlijk de anonimiteit van de antwoorden.De enquête is ook beschikbaar in het Frans: HIER

.

N.B. Als u het nog niet gedaan hebt, vergeet dan niet deel te nemen aan onze andere enquête over de telefonie en uw relatie met de FOD Financiën. Hier is de link naar die enquête:

Enquête De telefonie – De FOD Financiën en u…