nuod No Comments

Ja voor een kwaliteitsvolle en lokale openbare dienstverlening… Teken de petitie!

Samenvatting

Het nieuwe Infrastructuurplan Horizon 2024 van de FOD Financiën kondigt talrijke sluitingen van gebouwen aan en ondermijnt de lokale dienstverlening. Er zullen nog maar 3 of 4 gebouwen per provincie overblijven.

Meer dan 14.000 werknemers worden direct of indirect door deze veranderingen getroffen.

Dit plan houdt geen rekening met talrijke criteria: de digitale kloof; de specifieke kenmerken van elke provincie; de bereikbaarheids- en parkeerproblemen in de grote centra en de stations; de problemen in verband met telewerken (vergoeding – ergonomische uitrusting – beperkingen, enz.); terugkerende problemen met de informatica en het telefoniesysteem bij de FOD Financiën…

Eerste actie om een lokale dienstverlening voor de burgers en een “redelijke” locatie voor de ambtenaren te behouden: teken de petitie

Voor het volledige dossier, klik HIER.