nuod No Comments

Maar wat zorgen baart…

De overgang naar niveau A, je zou er een roman over kunnen schrijven. Natuurlijk zou het geen komedie zijn, zoveel problemen, mislukkingen en inconsistenties volgen elkaar op. Wij hebben reeds een aantal problemen aan de kaak gesteld, vaak zonder een passend antwoord van de overheid te krijgen.

Gemotiveerd om hun loopbaan te ontwikkelen, hebben sommige personeelsleden niet geaarzeld om zich voor verschillende examens in te schrijven.

Maar nogmaals, sommigen zal niets bespaard blijven. Bij AAFisc bijvoorbeeld is het overgangsexamen BFG21115 Fiscalist KMO/GO – BTW, dat oorspronkelijk voor 7 maart was gepland, verschoven naar 18 maart, om 13.00 uur. Sommige deelnemers hadden zich echter ook ingeschreven voor andere tests, waaronder de BFG21120 Fiscalist PB-overgangstest, die voor 21 maart om 9 uur is gepland.

Hierdoor blijft er zeer weinig tijd over tussen deze twee proeven om de examenstof op te frissen.

De NUOD heeft daarom de overheid geïnterpelleerd om de slaagkansen van de kandidaten te maximaliseren en ervoor te zorgen dat er weer een redelijke periode tussen de twee examens ligt.

Wij zullen u op de hoogte brengen van het antwoord zodra wij het hebben ontvangen.