nuod No Comments

Verleng de termijn tot 31 januari om uw “keuzes” voor 2020 te wijzigen!

.

Ondanks onze herhaalde verzoeken wil de overheid de agenten niet de mogelijkheid bieden om hun keuzes gedurende het jaar te wijzigen voor het gebruik van de PC en/of mobiele telefoon voor professionele doeleinden of ook voor privédoeleinden.

Als u uw keuzes voor 2020 nog wilt wijzigen, moet u dus zo snel mogelijk en in ieder geval vóór eind januari 2020 (de oorspronkelijke termijn van 31 december 2019 is verlengd) de nodige stappen ondernemen.

Als u niets doet, worden uw keuzes voor 2019 automatisch verlengd voor 2020.

Let op: sinds begin november kunt u op de portaasitel van de ICT Servicedesk – en niet meer via My P&O – uw keuzes raadplegen met betrekking tot het privé en/of professioneel gebruik van uw ICT-apparatuur (laptop, smartphone, mobiele telefoon, tablet, abonnement).