nuod No Comments

De pensioenen van de ambtenaren staan opnieuw onder vuur.

Sinds december staat de pers vol met artikelen over pensioenen. Politici en zogenaamde deskundigen stellen om beurten de pensioenen van ambtenaren opnieuw ter discussie. Een debat dat vaak partijdig en gericht is… en dat opnieuw dreigt te eindigen in een oplossing die niet in ons voordeel is.

Onze pensioenen liggen opnieuw onder vuur en dreigen snel ondermijnd te worden.

NATUURLIJK STEUNT DE NUOD ALLE ACTIES OM ONZE PENSIOENEN TE VERDEDIGEN.

.

De verdediging van de pensioenen in de openbare sector (inclusief de aspecten “zwaar werk” en “gunstiger tantième”, “actieve dienst” voor sommige van onze personeelsleden) is een prioriteit voor de NUOD.

De kantoor mopperaar, de satirische rubriek van ons vakbondsblad, die deze maand verscheen en gewijd is aan deze aanvallen op onze pensioenen, vindt u hieronder terug: