nuod No Comments

De resultaten van de testen zijn EINDELIJK bekend…

Wij feliciteren de laureaten van deze tests.

Helaas zijn ze niet zo talrijk. Zoals u wellicht herhaaldelijk in onze publicaties hebt kunnen lezen, hebben deze sessies voor de overgang naar niveau A bijna alle mogelijke en denkbare problemen gekend.

Wij nodigen elk lid dat dat wenst uit om feedback over zijn of haar examen te geven via de link in de kennisgeving van slagen/niet-slagen en ons te contacteren als u de beslissing waarvan u op de hoogte werd gesteld betwist. Wij zullen u bijstaan om uw dossier zo adequaat mogelijk op te bouwen.

Maar let op de tijdslimiet: elke deelnemer heeft 60 dagen de tijd om beroep aan te tekenen, te rekenen vanaf de datum van kennisgeving van het besluit.

Laten we geen tijd verspillen! Voor meer details, stuur ons zo snel mogelijk een e-mail naar info@nuod-financien.be. Wij zullen ons uiterste best doen om u bij al deze stappen te helpen.

Wij hebben ook begrepen dat tegen het einde van het jaar een nieuwe sessie zal worden georganiseerd. De NUOD zal alles in het werk stellen om de administratie ervan te overtuigen het proces te verbeteren en ervoor te zorgen dat het personeel naar behoren kan worden voorbereid. Zoals de zaken er nu voor staan, zou een reorganisatie van een sessie onder dezelfde omstandigheden volkomen onproductief en absurd zijn. Het risico bestaat dat de resterende motivatie van de deelnemers, die zich reeds onder zeer moeilijke omstandigheden grote inspanningen hebben getroost, totaal teniet wordt gedaan. We zullen hier snel op terugkomen.