nuod No Comments

Neem deel aan onze enquête…

Klik HIER om deel te nemen aan ons onderzoek

.

Om zo nauw mogelijk aan te sluiten bij uw ervaring, uw ambities en uw verwachtingen, lijkt het ons belangrijk om uw mening te kennen over verschillende onderwerpen die actueel zijn of die de komende maanden onvermijdelijk op de onderhandelingstafel zullen liggen.

Daarom lanceren we een nieuwe enquête.

Deze bestaat uit drie delen, die elk optioneel zijn (u kunt het in de eerste vraag overslaan), is relatief kort, en bevat een of meer open vragen – ook facultatief – die het mogelijk maken om u uitgebreider te uiten over het onderwerp in kwestie.

Deze drie delen betreffen:

1. Loopbaan – Opleiding – Mutatie

Wat vindt u van de loopbaanontwikkelingsmogelijkheden en de huidige opleidingen binnen de FOD Financiën?

Wat vindt u van Jobs@fin, het systeem dat momenteel wordt gebruikt voor mutaties?

2. Telewerk

Na deze tweede periode van lockdown en intensief en gedwongen telewerken voor een meerderheid van u, willen we graag weten wat uw huidige gevoelens over telewerk zijn.

3. CRM-Telefonie

Ter herinnering: de FOD Financiën heeft zijn telefoonsysteem hervormd om de statistieken van de respons op telefonische oproepen te verbeteren. De lancering van dit nieuwe telefoonsysteem (CRM) was op zijn zachtst gezegd chaotisch.

De verantwoordelijken van het departement geven ons nu dus elke maand een overzicht van de situatie in dit dossier en volgens hun presentatie zijn de cijfers beter.

Helaas zitten er achter deze cijfers ambtenaren. Daarom willen we in dit derde deel deze cijfergegevens vergelijken met de realiteit ter plaatse. We polsen ook naar de mening van de personeelsleden wiens werksituatie rechtstreeks door dat telefoniesysteem wordt beïnvloed.

Om deel te nemen aan onze enquête klikt u op de onderstaande link:

Enquête Loopbaan – Opleiding – Mutatie – Telewerk – Telefonie

.

Uw deelname is belangrijk. Mis deze kans niet om uw stem te laten horen!

Als u collega’s kent die misschien ook willen reageren en die dit bericht misschien niet hebben ontvangen, geef het dan gerust door aan hen.

Wij verzekeren natuurlijk de anonimiteit van de antwoorden.