nuod No Comments

Deze punten zijn in een vergadering op woensdag 20 januari aan de orde gesteld.

Voorstellen van vereenvoudigde belastingaangifte (VVA)

Ter herinnering: de federale ombudsman heeft verschillende beoordelingen en opmerkingen gemaakt over de voorstellen voor vereenvoudigde belastingaangiften (VVA), met name over het gebrek aan transparantie.

Deze opmerkingen van de federale ombudsman zijn HIER beschikbaar.

Op 20 januari werden ons verschillende statistieken voorgelegd, samen met een overweging over de wijzigingen die in het VVA-systeem moeten worden aangebracht naar aanleiding van bepaalde “veld”-waarnemingen.

De NUOD heeft verschillende opmerkingen gemaakt. Om ze te ontdekken, evenals informatie met betrekking tot het opnieuw invoeren van PB-aangiften in 2021, logt u in met uw persoonlijke gebruikersnaam en klikt u HIER.