nuod No Comments

HVW: dringend op zoek naar ambtenaren.

.

Door de crisis van het coronavirus trof de regering een aantal uitzonderingsmaatregelen voor tijdelijke werkloosheid.

Momenteel ontvangt de Hulpkas voor Werkloosheidsuitkeringen (HVW) talloze aanvragen voor tijdelijke werkloosheid. Slechts een klein deel ervan is al verwerkt. Deze werklast komt boven op het gewone werk van de HVW, wat een echte uitdaging is.

Daarom moet de HVW tijdelijk aanzienlijk worden versterkt en wordt er beroep gedaan op de solidariteit van collega-ambtenaren via het project Special Federal Forces . De HVW is op zoek naar 30 administratieve medewerkers en 30 scanners.

Om te kunnen solliciteren moet je federaal ambtenaar zijn (statutair of contractueel met een contract van onbepaalde duur).

U kunt zich aanmelden tot en met 15 april 2020.

Meer details HIER.

De HVW-website