Examen van fiscaal deskundige (niveau B) AAPATDOC : inschrijven voor 15 maart !

Examen van fiscaal deskundige (niveau B) AAPATDOC : inschrijven voor 15 maart !

0

Jarenlang heeft de NUOD het belang van de fiscale loopbanen binnen de FOD FIN benadrukt en heeft de Overheid verschillende keren aangedrongen op het organiseren ervan.

Naar geduldig aandringen heeft de Voorzitter van het Directiecomité ons enkele maanden geleden de organisatie en planning van de tests beloofd die toegang gaven tot de graad van fiscaal deskundige.

Eindelijk werden de eerste proeven aangekondigd.

De deadline is zo kort dat we jullie aandacht willen trekken: je hebt nog maar enkele dagen om in te schrijven.

Mis deze kans niet!

Inderdaad, de Overheid heeft helaas laten verstaan dat dit een laatste kans zou kunnen zijn om voor dit examen te slagen.

De NUOD kan dat uiteraard niet aanvaarden. We zullen het belang van fiscale loopbanen blijven benadrukken en de organisatie van loopbaanonderzoeken blijven eisen.

Bij de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie bestaat deze selectie uit twee delen, bij de andere fiscale Algemene Administraties uit één deel.

De voorbereidende opleidingen van het eerste deel bij de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie vinden plaats in april, mei en juni 2018. De test van dit eerste deel is voorzien tijdens de tweede helft van september 2018.

De voorbereidende opleidingen bij de andere fiscale Algemene Administraties zijn voorzien vanaf de tweede helft van september 2018 tot het einde van 2018.

De voorbereidende opleidingen van het tweede deel bij de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie zijn voorzien tijdens het vierde kwartaal 2018.

In functie van het aantal inschrijvingen kan beslist worden om alsnog opleidingen te voorzien in januari 2019.

De testen zijn voorzien tijdens de periode december 2018 – eerste kwartaal 2019.

Voor meer informatie kunt u terecht bij het P&O-Informatiecentrum :

  • via telefoon elke werkdag van 9u tot 12u en van 13u tot 16u : 0257/257 60
  • via het webformulier (ticketing) :

Leave a Reply